Telefon: 21 450 225

Profil

hej2Vestdøren ApS - en virksomhed med stor know-how.

Med mange års erfaring i byggebranchen overtog Johannes Nielsen i 1999 det daværende 8 år gamle firma Stalddøren Vest og ændrede navnet til Vestdøren.

Vestdøren har hjemsted i Vestjylland, ved bunden af Ringkøbing Fjord.

Kundekredsen, som primært er indenfor landbrug og industri, har udviklet sig til også at omfatte trælast og stor entreprenør, findes i hele landet.

Firmaets overordnede mål er at producere og markedsføre stalddøre/porte, udhusdøre og interimsdøre hvor der tages hensyn til individuelle ønsker og behov.

Fleksibilitet, vestjysk kvalietet, konkurrencedygtighed og kort leveringstid er nogle af de parametre, som Vestdøren ønsker at efterleve.

hej3Virksomheden har været, og er inde i en rivende udvikling. Selskabet ejes i dag af Bent Ole Kirk og Johannes Nielsen og drives som Vestdøren ApS.

Vestdøren ApS, Esbølvej 17, Sdr. Vium, 6893 Hemmet
Tlf.: 21 45 02 25
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 • Niels Thomsen
 • Søren Adsbøll
 • Vi har altid været tilfredse med vore døre fra Vestdøren

  Jeg har været fast kunde ved Vestdøren i mange år – så mange år, at jeg ikke kan huske det, men det er i hvert fald mere end 10 år. Jeg har indkøbt døre til svinestalde hos Vestdøren i al den tid, fordi vi har været godt tilfredse både med kvaliteten af dørene, leveringen af dem og prisen på dem.

  Hver gang vi har fået døre fra Vestdøren, har vi været tilfredse, så det er over en lang årrække, de har leveret nogle stærke og robuste landbrugsdøre, som kan holde til at sidde i en stald. Det er ikke noget, som der går hul igennem. Alle dem vi har sat op indtil nu, har vi stående endnu.

  Jeg vil helt sikkert anbefale Vestdøren til andre. Vi har været yderst tilfreds hele vejen igennem.

  Niels Thomsen

 • Jeg kunne mærke og se, at det var en solid port af høj kvalitet

  Jeg fik lavet en dobbeltport til en gammel stald fra 1910 hos Vestdøren. Når porten skulle sidde i sådan en gammel stald, der er skæv og muret op med kampesten, grus og lignende, så er det ikke bare et samlebåndsprodukt, du har brug for. Så at få Vestdøren til at lave porten var det helt rigtige. Det ville jeg også anbefale til andre.

  Jeg har været tilfreds i hele forløbet – rådgivning, hvor hurtig den blev lavet, service og kvalitet. Det var helt som det skulle være. Jeg havde ikke forstand på stalddøre, og det behøvede jeg heller ikke, for det havde Vestdøren.

  Søren Adsbøll

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik